three years. i sure miss you alot!

tre jävla år. herregud vilken resa det har varit min underbara tea.
jag vet inte riktigt vad som har varit värst, inte direkt det fatum att jag inte fått ha dig... det värsta har varit och är fortfarande att veta att du aldrig får uppleva allt det där som du skulle gjort. Du skulle fått barn, gift dig, pluggat, vunnit, förlorat, blivit sårad, och sedan stått tusen gången starkare. Och jag skulle ha stått precis bakom dig alla gånger. för alla gånger du tagit emot mig när jag ramlat.
för allt du gjort för mig världens bästa vän, jag skulle vilja tacka dig men jag skulle aldrig kunna, och dessutom slutar du aldrig att lära mig, vilken fantastisk människa jag har fått ha i mitt liv, fantastiska vackra underbara du.
Du är förevigt saknad hos mig tea.
i sure miss you alot, alot, alot.
önskar att jag kunde ändra hur allt är men ja mitt lilla hjärta jag VET att det inte går. allting har ett slut, även du och jag, det är aldrig vi på samma sätt länge, aldrig får jag hålla din hand, aldrig dela något, aldrig mer, aldrig mer.
Men sedan finns det andra saker som ingen någonsin kan ta ifrån mig, och på det sätter håller du och jag förevigt min bästa vän tea, i sure miss you alot!

RSS 2.0